Utazás

Egy rejtélyes "időutazó" szerint még idén meglátogatnak minket a földönkívüliek: igencsak látványos lesz a landolásuk

A titokzatos férfi a TikTokon vette fel a kapcsolatot követőivel, és azt állítja, hogy a 2671-es esztendőből tért vissza a jelenünkbe. Öt közelgő eseményt jósolt meg a közösségi médiás platformon - köztük a földönkívüliek eljövetelét.

Az idő fura ura

Öt különböző jóslatot osztott meg követőivel a TikTokon egy rejtélyes felhasználó, aki azt állítja, birtokában van az időutazás képességének, és a 2671-es esztendőből tért vissza a jelenünkbe, hogy figyelmeztessen bennünket néhány vészesen közelgő, az emberiség történetében is fontosnak ígérkező eseményre.

Az állítólagos időutazó azt mondta, a földönkívüliek hamarabb fognak kapcsolatba lépni velünk, mint azt reméltük. A felhasználó szerint erre már 2022. december 8-án sor kerül: az UFO-k ekkor veszik majd fel velünk a kapcsolatot, és már az érkezésük sem lesz mindennapi - egy hatalmas meteorral landolhatnak a bolygónkon. Hogy ezután mi történik - békés szándékkal érkeznek-e avagy inváziót akarnak indítani a Föld ellen - arról nem szól a "jövőből jött időkalandor" beszámolója.

A férfi szerint kicsivel korábban, november 30-án egy új, a Földhöz kísértetiesen hasonlító bolygót fedez fel a James Webb űrteleszkóp, 2023. február 6-án pedig néhány tinédzser fog felfedezni egy olyan eszközt, aminek segítségével féregjáratot lehet indítani idegen galaxisokba. Egy évvel később, 2024 márciusában a jóslat szerint a kutatók egy ősi faj létezését fogják felfedezni a Mariana-árokban, 2023 márciusában pedig egy 230 méter magas megacunami pusztíthatja el az USA nyugati partvidéke, kiváltképp San Francisco lakosságának egy jelentős részét.

Íme a videó, mely összefoglalja az "időutazó" próféciáit:

Az egész világháló egy rejtélyes, 16 évvel ezelőtt készült videófelvételen pörög.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...
Fashion&Beauty
A budapesti fashion weeken nemcsak a bemutatókon láthattunk izgalmas ruhakreációkat, de a magyar sztárok is igen különleges darabokban érkeztek a show-kra.
Utazás
A több ezer halálos áldozatot követelő földrengéssorozat legdrámaibb fotói a törökországi Kahramanmaras tartományban készültek.