Utazás

Tényleg létezik az időutazás? Van egy utca, ahol az emberek nap mint nap átélik

Ezen a helyen állítólag valóban megtapasztalható ez a szürreális élmény.

Rejtélyes események és időcsúszás

Megannyi különös, titokzatos helyet ismerhetünk, ahol nem mindennapi, rejtélyes események történnek: szellemek kísértenek vagy földönkívülieket vélnek felfedezni. Az angliai Liverpool városának egyik utcájában és annak közelében azonban még ennél is hátborzongatóbb dolgot élnek meg a lakók, méghozzá időutazást. A jelenségről senki sem tudja, hogy tényleg létezik-e, vagy csak tömeges hallucinációról van szó, az azonban biztos, hogy az utóbbi évtizedekben rengetegen számoltak be arról, hogy úgy érzik, időcsúszást tapasztaltak a Bold Street-en. Galériánkat átlapozva megtudhatod, miről is van szó, és mi állhat a dolog hátterében.

Az Egyesült Királyságban található Bold Street arról vált híressé, hogy a nyüzsgő, boltokkal szegélyezett főutcán az emberek időcsúszást tapasztalnak: úgy érzik, mintha visszaléptek volna a múltba. A legkorábbi ismert eset 1996-ig nyúlik vissza, amikor is egy Frank nevű rendőr feleségével, Carollal indult vásárolni egy napsütéses szombat délután. A pár egy ponton különvált: Frank egy új CD-t akart venni egy zeneboltban, míg Carol a Bold Street-en található könyvesboltba ment. Később a rendőr felesége után indult, amikor is elkezdődtek a furcsa történések.
Kattints a további képekért!

Hirtelen növekedett Görögországban a koronavírussal fertőzöttek napi száma, a kormány terveket készített elő egyes korlátozások újbóli bevezetésére.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...