Heti időjárás: már nem fázunk, csak elázunk, és a fejünk is fájni fog

Ha szereted cipelni az esernyőt, akkor ez a Te heted lesz. Készíthetjük a vékonyabb kabátot is, a tavasz kellemes felmelegedéssel és csapadékkal köszönt be. A frontra érzékenyek a fejfájás csillapítót se hagyják otthon.

Lassan poroszkál a tavasz, de lehet, hogy fájni fog

Reggel ugyan még az orrunkig sem láttunk, de a köd fokozatosan eloszlik, napközben egyre jobban javulnak a látási viszonyok. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint változékony időre kell számítanunk, ami a frontra érzékenyek számára nem annyira jó hír. Hétfőn a legtöbb napsütés délnyugaton valószínű, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Kedden már többfelé várható eső, zápor, és szerdán is borús, felhős lesz az ég. Országszerte előfordulhatnak erősebb széllökések, de a felmelegedés holnap már érezhető lesz, 7 és 14 fok között mozog majd a hőmérséklet.

Csütörtökre esik a jó idő?

A hét második felében napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, elszórtan eső, zápor is előfordulhat. A hőmérő higanyszála azonban tovább emelkedik, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között tetőzik majd. Északkeleten hűvösebb, délen enyhébb idő várható. Pénteken is hasonló időjárásra számíthatunk, 1-2 fokos lehűléssel, de többfelé kialakulhat csapadék, és a szél is megélénül, estére viharossá fokozódik.

Lapozz tovább a hétvégi időjárásért!

Leadfotó, fotó: Socialmoms.com, Maximummedia.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!