Utazás

Jövő héten megérkezik az év legdurvább hidegfrontja: egy nap alatt lépünk át a nyárból a télbe, még havazásra is van esély

Nem sokáig tart már a júniust idéző meleg: jövő héten kemény hidegfront tör be térségünkbe, és egy nap leforgása alatt visszatér a tél.

A nyárból zuhanunk vissza a télbe

Újra feje tetejére áll Magyarország időjárása: habár a héten még kitart a júniust idéző, nyárias meleg, jövő héten masszív hidegfront tör be hazánk térségébe, ami sarkvidéki levegőt hoz magával - nyilatkozta a 24.hu-nak Molnár László, a Kiderül.hu meteorológusa. A szakértő azt mondta, kedden és szerdán még marad az - áprilisi időszakhoz mérten - extrém meleg, majd jön egy enyhébb hidegfront, amit ismételten gyors felmelegedés követ. Jövő héten, vagyis április derekán azonban már érkezik is az újabb nagy horderejű fordulat. Gyakorlatilag 24 óra leforgása alatt lépünk át majd a nyárból a télbe. Lapozz tovább, minden további részletet elárulunk a galériában!

Hétvégén 23-28 fokig, jövő hétfőn 26-31 fokig (!) melegedhet a levegő. Mindez már csak azért is döbbenetes, mert az esztendő legmelegebb hónapjaiban, júliusban és augusztusban találkozhatunk ezekhez hasonló csúcsértékekkel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.