Utazás

Az állunkat kapargatjuk majd a földről: nyomokban sem emlékeztet a tavaszra, ami most ránk vár

Az idei április tényleg a riasztó szélsőségek hónapja lesz.

Kétségbeejtő végletek

A HungaroMet előrejelzése alapján kijelenthető, hogy olyan hét előtt állunk, melyhez foghatót még nem igazán láttunk áprilisban. Már eddig is hozzászokhattunk, hogy az idei tavasz rendkívül sok szélsőséges meteorológiai jelenséget tartogat számunkra, de ami most következik, az minden képzeletet felülmúl. Kíváncsi vagy rá, hogyan alakul hazánk időjárása április derekáig? Akkor lapozd fel galériánkat, de előre szólunk: az álladat kapargatod majd a padlóról!

Brutális, szinte már kora nyarat idéző meleg várható a következő napokban. Ma száraz időre van kilátás, emellett fátyolfelhők lesznek felettünk, amelyek itt-ott időszakosan szűrhetik a napsütést. A déli, délkeleti szelet időnként élénk, Sopronnál erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.