Utazás

Eldobod az agyad, ha megtudod, milyen idővel ér véget az év: nagy meglepetés vár ránk szilveszterkor

Hihetetlen, de igaz: az esztendő utolsó napjain beköszönt majd a tavasz.

Különös szilveszter

Egyáltalán nem olyan időjárás vár ránk a 2023-as év utolsó napjain, mint amilyenre előzetesen számítanánk - ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Lapozz tovább, a részleteket a galériában olvashatod el!

Pénteken a köd, illetve a rétegfelhőzet várhatóan csak lassan zsugorodik, nagyobb eséllyel az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön lehetnek akár egész nap borult, ködös tájak. Érdemi csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél az ország délkeleti felén időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a tartósan borult, ködös tájakon 3 és 8, a napos vidékeken 9 és 15 fok között valószínű.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...