Utazás

Kiadták a riasztást, jön a pokol: rég nem volt ennyire bolond az időjárás - sokáig megemlegetjük még, amit ma kapni fogunk

Egyszerre támad a brutális hőség, és mossa el az eső az országot: semmi jóra nem számíthatunk a hét negyedik napján.

Ebben az időjárásban nem lesz köszönet

Ha abban reménykedtél, hogy a tegnap esti viharok után végre nyugodt, csendes nyári időjárás köszönt az országra, akkor sajnos lesújtó hírrel kell szolgálnunk: csütörtökön sem élvezhetjük zavartalanul a napsütést, egyszerre kell ugyanis számolnunk a brutális hőséggel és arra is készülhetünk, hogy újabb záporok, zivatarok mossák el az országot - írja a kiderül.hu. Ha kíváncsi vagy a részletekre, lapozz!

Ma sok (szűrt) napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, de kisebb körzetekben erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. Elsősorban az északkeleti harmadban valószínűek záporok, zivatarok, illetve a késő délutáni órákban az Alpokaljára is besodródhat egy-egy cella.
Kattints a további képekért!

A mostani hőhullámnak hétvégén vet véget egy hidegfront. Mutatjuk a részleteket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.