Utazás

Szerdai időjárás: napközben fellélegezhetünk, éjszaka viszont újabb csapadékzóna éri el az országot

A délutáni óráktól északnyugat felől előbb magasabb, majd estétől alacsonyabb szinteken is megnövekszik a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Keleten borúsabb, felhősebb idő várható ma

Ma keleten, főleg a Tisza vonala mentén lévő összeáramlási zóna térségében felhősebb, másutt gyengén felhős, vagy derült idő valószínű. A délutáni óráktól északnyugat felől előbb magasabb, majd estétől alacsonyabb szinteken is megnövekszik a felhőzet. Reggel délkeleten is megszűnik a csapadék, átmeneti csapadékszünetet követően éjszaka újabb csapadékzóna érkezik. Az északnyugati, északi szél napközben délire, délnyugatira fordul és fokozatosan gyengül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Leadfotó és fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.