Utazás

Kiadták a figyelmeztetést: ránk szakad az ég, elmossa az eső az egész országot - de van, ami még ennél is durvább

Hihetetlen, hogy milyen csúcsértékeket mutathat ma a hőmérő.

Szinte az egész ország területére figyelmeztetést adtak ki

Ismét felszálltunk a meteorológiai hullámvasútra, mely egyelőre rakétasebességgel száguld velünk. Ahogy korábbi időjárás-előrejelzésünkben megemlítettük, ezen a héten némileg enyhül az időjárás, magunk mögött hagyjuk a farkasordító hideget, ritkábban fordulnak majd elő napközbeni mínuszok, "cserébe" viszont jelentős mennyiségű csapadékot kapunk a nyakunkba. Nos, a mai napra mindez hatványozottan igaz: az égiek most nem szívlelnek bennünket. Hajnalban négy északi megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az OMSZ jelentős mennyiségű eső miatt. Lapozz, a továbbiakat a galériában olvashatod el!

Ma borult marad az ég, több helyen párássá válik a levegő. Országszerte, több hullámban lehet kiadós mennyiségű eső - írja előrejelzésében a Kiderül.hu.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.