Utazás

Párok paradicsoma: így teheted varázslatossá a szürke hétköznapokat is

Kényeztető pihenés és feltöltődés hétköznapokon is a Bonvitalban! Hévíz különlegessége a Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior, ahol a wellness, gyógyászat és gasztronómia szerelmesei mind megtalálják számításukat!

Hétköznapi varázslat Hévízen

Hévíz legújabb és egyetlen felnőttbarát szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja vendégeit. A hotel három pillére, úgy, mint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás a garancia arra, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban legyen része.

Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel

A Bonvital a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. Éppen ezért tökéletes választás lehet a kikapcsolódni vágyó pároknak, ahol ráadásul nem csak mi érezhetjük remekül magukat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel erre az igényre is maximálisan felkészült.

HÉVÍZI-TÓ A hévízi Tófürdő egész évben várja a gyógyulni, pihenni vágyókat. A Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a világhírű termáltó közvetlen közelében található, közvetlen átjárással a Szent András Kórház fedett fürdőjébe, ahol téli időszakban és rossz idő esetén is tudnak fürdeni a vendégek. A szálloda recepcióján kedvezményes fürdőjegy vásárolható a Tófürdőbe.
Kattints a további képekért!

Fotók: bonvital.hu

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok