Utazás

Honnan tudhatod meg, hogy ki az igazi?

Az ember élete során nagyon sokszor lesz szerelmes. Már az óvodában elkezdődik, és ez kitart életünk végéig, persze ritka, ha ez a személy ugyanaz mindvégig.

A szerelemnek nincs matematikai képlete, bár azt mondják, hogy ez egy kémiai folyamat, de valójában a tudománynak semmi köze sincs az igazi megtalálásához. Az csak egyszer jön, nem gondolkodik, nem nézi az óráját, hogy alkalmas időpontban toppan-e be, nem kopog, csak feldúlja az életünket. Értelem nincs benne és sosem győzheti le a józan ész, csak azt tudjuk, hogy ez nagyon jó érzés, és kell nekünk. Viszont ez mindenki életében máshogy történik: vannak, akik azonnal azt érzik, hogy nem tudnak élni a másik nélkül, és vannak, akikben ez szépen fokozatosan, napról napra alakul ki.

Aztán ezek a szerelmek jönnek-mennek, van, hogy könnyen elengedjük ezeket, van, hogy hosszú ideig “meggyászoljuk”. És akkor jön az az érzés, hogy én már sosem találom meg az Igazit, mert olyan csak a mesékben van. Mindig azt mondogatják az “okosok”, hogy nem szabad várni, keresni-kutatni, hinni kell benne, és akkor fog jönni, amikor nem is számítasz rá. Tíz megkérdezett nőből 7 legalább ezt fogja állítani, hogy akkor ismerte meg élete szerelmét, amikor már feladta, és úgy döntött, hogy magányosan fogja leélni az életét. És tíz nőből még több mondta azt, hogy amikor találkozott azzal a férfival, más volt minden, a pillangók is máshogy repkedtek a gyomrában. Először nem is volt tudatában annak, hogy mi történik vele, csak érezte, hogy ez nem ugyanaz, mint a múltbéliek - utólag azt mondják, hogy ez volt a jele annak, hogy azonnal tudták, megtalálták a “nagy Ő”-t. A férfiak egy picit ebben is máshogy működnek, mint a nők. Ők nehezebben vallják be még saját maguknak is, hogy mit éreznek. Bár nem szabad általánosítani, vannak persze, kivételek vagy nevezzük inkább bátornak, aki azonnal tudja, hogy igen, ezzel a nővel akarom leélni az életem. Sokan azt is vallják, hogy eleve el van rendeltetve, és kár küzdenünk-harcolnunk, ahogy a nagykönyvben megvan írva, amikor eljön az ideje, eljön az igazi is. Van, hogy ez egész fiatalon már, de van hogy később, idővel találunk csak rá arra a személyre, akivel az életünk le szeretnénk élni. Egy biztos, ezt érezni fogjuk azonnal - egy méltán híres énekes mondta azt, hogy ez egy olyan érzés, mint amikor a háborgó víztükör egyszer csak teljesen kisimul, rád megmagyarázhatatlan és ijesztő nyugalom tör, és te nem teszel semmi mást, csak leülsz a parton és gyönyörködsz ebben.

Lőrincz Judit operaénekesnő és Buch Tibor színész, AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódjának sztártesztelői egy közös fellépés alatt ismerkedtek meg egymással és nagyon gyorsan érezték, hogy ez sokkal több közöttük, mint egy szerelmes szerep. Imádnak mindketten utazni és rengeteg új dolgot kipróbálni, főleg olyanokat, amik egy kicsit extrémebbek a hétköznapinál és ezektől ki tudnak lépni a komfortzónájukból. Legújabb utazásukól az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt hét vasárnap meséltek.

AZ ÉV HOTELE műsor szereplői két északkelet-magyarországi szállodát teszteltek le!

4 Évszak Erdeihotel****, Mátrafüred

A szálloda Mátrafüreden, csak csendes utcában, a Mátra lábánál táláható. A 2 lakosztállyal és 10 erdőre nyíló szobával, erdei panorámás szaunával és swim spa jakuzzis medencével, fákkal árnyékolt chill helyekkel és hammock pihenőkkel rendelkező 4 ÉVSZAK Erdeihotel**** kiemelkedő színvonalú szolgáltatást garantál az igazán igényes pihenni vágyóknak. A környezetbarát üzemeltetési megoldások a Mátra csodálatos természeti környezetének megóvását szolgálják, a SMART funkciók pedig a modern kor nyújtotta, mobiltelefonról irányítható praktikus kényelmet és szabadságot nyújtják a minden ide látogatónak. A tenisz, patenque és krikett mellett a Mátra rejtett ösvényein vezető túrák elektromos meghajtású terepsegway, quad és ranger járműveken, adrenalindús száguldás a high-tech e-costerrel, vagy tereprollerrel, elektromos kerékpárokkal feledhetetlen élményt ígérnek 50 féle különleges program formájában a nyolcszoros Tripadvisor díjas 4 Évszak HSB válogatásában. A 4 Évszak Palóc Bistorant hagyományos palóc ízvilággal fűszerezett modern konyhájának hatalmas választéka nap-mint nap új utakra csábítja a felfedezőket. A díjnyertes, minőségi konyhából kikerülő kínálatban gyermekmenük és speciális igényeket kiszolgáló fogások is megtalálhatók.

További információ itt.

Judit és Tibor a mátrai kaland után egy másik szállodát is kipróbált, méghozzá egy tematikus minihotelt Egerben.

Excalibur miniHotel

A 4 csillagos Excalibur miniHotel Egerben található, 5 perc sétára a Csillagászati Múzeum területétől, a Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-ház közelében helyezkedik el. A híres egri Líceum 450 méterre található, Eger történelmi belvárosa csupán 10 perc könnyű sétára, de a Szépasszony-völgy is közel van a szálláshoz. A kis szállodában egy középkori hangulatú étterem is működik.

Az idelátogatók 6 egyedi stílusú szoba közül választhatnak, ezek mindegyike más fantáziavilágba repíti el a látogatót. Egyaránt megtalálhatja a számítását itt az, aki Harry Potter rajongó, de akinek a Gyűrűk Ura vagy épp a Trónok harca sorozat tetszett inkább, az is könnyen a film díszletei között érezheti magát! A szálloda és étterem udvarán gyakran tartanak lovagi bemutatókat, melyekhez egy középkori dalokat éneklő lantos szolgáltatja a muzsikát.

További információ itt.

Szavazz és nyerj egy szállodai hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis, aki szavaz, az nyerhet egy utalványt abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálláshely legyen az adott régió nyertese, majd végül AZ ÉV HOTELE.

Jövő héten folytatódik a verseny az északkelet-magyarországi régióban.

Az ÉV HOTELE című műsorban most vasárnap újabb két szállodát mutatnak be a sztártesztelők. Bátyai Éva színésznő és férje, Ákos egy romantikus hétvégét terveznek eltölteni, ahol végre kettesben lehetnek. A szerelmespár a hercegkúti Hotel Kőporost, és a miskolci Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****superior-ba utaznak el, és vizsgálják át tüzetesen. Ha kíváncsi vagy hogyan alakul a hétvégéjük, akkor mindenképpen nézd meg az adást vasárnap, az RTL műsorán!

Melyik legyen AZ ÉV HOTELE?

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE idei közönségszavazás első régiójából, azaz a Balaton környékéről induló szállodák bemutatása. De ezzel még a verseny nem ért véget, hiszen a régió négy szálláshelyére a héten még egyszer, egészen pontosan vasárnap délig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.