Utazás

19 nap alatt 25-ször kapták gyorshajtáson a férfit - ez lett a büntetése

Huszonegy napi elzárásra ítéltek Norvégiában egy francia férfit, akit tizenkilenc nap alatt huszonötször kaptak gyorshajtáson.

Ilyen egy igazi visszaeső

A helyi sajtó szerint a 23 éves férfi alig több mint egy hónapja érkezett a skandináv országba állást keresni, és február 6. és 25. között huszonöt alkalommal lépte túl a sebességhatárt.

A legsúlyosabb szabálysértést akkor követte el, amikor óránkénti 113 kilométeres sebességgel hajtott egy olyan útszakaszon, ahol óránként 70 kilométer a megengedett legnagyobb sebesség - áll az ítéletben

A csak monogrammal azonosított elítélt, Y. A. G. veszélyt jelent a közlekedés biztonságára - állapította meg az oslói bíróság.

Az Aftenposten című lap szerint a szabálysértéseket automata sebességmérők észlelték, amelyeknek a létezéséről a szabálysértő nem tudott.

Miután elismerte bűnösségét, a férfi büntetését 24 napról 21-re enyhítették, de a jogosítványát egy évre bevonták - írja az MTI.

A Korean Air repülőgépe a Cathay Pacific Airways repülőgépével ütközött kedden Japán északi részén, a Hokkaidó szigetén lévő csitoszei repülőtéren – közölte a Korean Air egyik illetékese. Személyi sérülés nem történt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.