Grúzia karnyújtásnyira - Fedezd fel a Kaukázus gyöngyszemét!

Az Európa és Ázsia találkozásánál fekvő Grúzia a Kaukázus egyik legcsodálatosabb országa, amit egyszer az életben látni kell! Ráadásul már a nagy távolság sem jelenthet számunkra gondot, repülővel ugyanis csupán 3 óra alatt odaérhetünk.

Felszállt az első gép

Szeptember utolsó napján este 7 óra 20 perckor szállt fel a WizzAir első gépe Budapestről a grúziai Kutaisziba. A járaton összesen 118 utas utazott, a visszaútra pedig 148-an foglaltak jegyet. A sajtótájékoztatóval és kaukázusi ételkóstolóval egybekötött ünnepélyes járatindítás során a grúz város jelképévé vált Bagrati katedrálist ábrázolót tortát is felvágtak az esemény résztvevői.

Grúzia gyöngyszeme

Grúzia festői szépségével, gazdag kultúrájával és bortermelésével igazi felüdülést kínál minden odalátogatónak. A főváros, Tbiliszi után a második legnagyobb város a Rioni folyó partján fekvő Kutaiszi.

A következő oldalon megismerheted Kutaiszi nevezetességeit, lapozz!

Fotó: upload.wikimedia.org, plane-mad.com

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...