Utazás

Ezt az 5 helyet még a Google Térkép sem mutatja: szupertitkos és védett terület mind

Az internet világában már nincsenek titkok? Dehogynem. Akadnak helyek, amelyeket még a Google is véd a kíváncsi szemek elől.

Cenzúra

A Google térkép szolgáltatása ma már a világ egyik legnépszerűbb dolga. Sokan csak kíváncsiságból is böngészgetik, hogy képzeletben bejárhassák a világot, végigsétáljanak az egzotikus helyek utcáin, vagy eljátszanak a gondolattal, hogyan juthatnának oda a leggyorsabban, a legolcsóbban. Legalábbis virtuálisan. Igen ám, de a TWN.hu híre szerint akadnak olyan helyek, amelyeket a Google is cenzúráz.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.