Utazás

Megunta a dugót, kiszállt a kocsijából és egy aligátorokkal teli folyóba vetette magát a férfi - Videó

Eleinte jó ötletnek tűnt a mutatvány, de hősünk időközben ráeszmélt, hogy csak a filmekben szokták túlélni a hasonló attrakciókat.

Elege lett a kocsisorból, a habok közé vetette magát

Az Egyesült Államokban, Louisianában egy férfi dugóba került az Atchafalaya-medence feletti hídon, és úgy ítélte meg, gyorsabban haladhat előre, ha kipattan a kocsijából és beleveti magát az aligátoroktól hemzsegő folyóba. A 26 esztendős Jimmy Ivan Jennings utcai ruhában ugrott a vízbe, méghozzá az autópályához tartozó felüljáróról. Később elmesélte, hogy rendkívül nehéz volt kijutnia a folyóból, és csak a vakszerencsének köszönheti, hogy még életben van.

"Elkezdtem alámerülni, és néhányszor majdnem megfulladtam. Tényleg azt hittem, hogy itt az időm vége. Bocsánatot kértem Istentől. Mindenkinek megbocsátottam az életemben. Hektikus volt" - nyilatkozta Jennings a New York Daily Newsnak.

Jenning azért veszítette el a türelmét, mert egy baleset miatt két órán keresztül állt a dugóban. Egyszerű tervvel rukkolt elő: beugrik a folyóba, kiúszik a partra, és visszaugrik a barátja autójába. A fiatalember nekifutásból ugrott át a korláton, és hollywoodi kaszkadőröket megszégyenítő magabiztossággal csobbant a habok közé.

"Egyszerűen el voltam szállva az élettől. Minden a terveim szerint alakult, és láttam már embereket, akik ezt csinálták, de csak az ugrásom után jutott eszembe, hogy ez filmekben volt" - mesélte a férfi a Facebookon.

Íme az ugrást bemutató videó.

Lapozz, még nincs vége a sztorinak!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.