Utazás

Az ott tényleg egy földönkívüli holtteste? Hátborzongató fotó tartja lázban az egész világhálót, neked is leesik majd tőle az állad

A furcsa testre egy mindösszesen 1300 főt számláló bolíviai településen találtak rá. A leletről fénykép is készült, mely a földönkívüliek létezésének első valódi bizonyítéka lehet.

Nyoma veszett a rejtélyes "UFO-holttestnek"

A hírek szerint egy valódi földönkívüli holttestét találhatták meg nemrég egy bolíviai faluban, azonban az eset pikantériája, hogy a különös leletnek, mely az UFO-k létezésének első igazi, kézzelfogható bizonyítéka lehet, nem sokkal később nyoma veszett. Az incidens helyszíne egy Huarina nevű bolíviai település, melyről nem sokat tudni, annyi mindenesetre bizonyos, hogy egy 2001-es népszámlálás adatai szerint összesen 1300 fő lakhat a falucskában. A Daily Star cikke szerint az állítólagos UFO-holttestre egy vízelvezető árokban találtak rá márciusban, azonban nem ez volt az egyetlen megmagyarázhatatlannak tűnő esemény Huarinában: a hátborzongató történet valójában két nappal korábban vette kezdetét. Lapozd fel galériánkat a további részletekért és a rendhagyó UFO-fotóért!

Két nappal az UFO-holttest felfedezése előtt Huarina lakói titokzatos zöld fényeket láttak az égbolton.
Kattints a további képekért!

Február 4-én amerikai pilóták lőttek le egy kínai kémballont, majd a hónap közepén három ismeretlen, hatalmas méretű objektumot is megsemmisítettek. Kína csak a már említett kémballonért vállalta a felelősséget.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.