Utazás

Félelmetes, mit tett ez az ember az Antarktikán: Nagyon bátor!

Korábban egy felfedező már belehalt.

Elképesztő teljesítmény

54 nap – mindössze ennyi idő kellett annak a 33 éves oregoni férfinak, aki egyedül, minden segítség nélkül egyszerűen átsétált az Antarktikán. Colin O’Brady csaknem 1600 kilométert tett meg a szűk két hónap alatt, és egészen félelmetes, de a lábán sível gyakorlatilag végig felfelé menetelt. A korábbi hivatásos atléta expedíciója már önmagában is egy csoda, de ha még azt is számításba vesszük, hogy egy tíz évvel ezelőtti baleset – amely során harmadfokú égési sérüléseket szenvedett – miatt félő volt, hogy egyáltalán járni fog-e tudni, a mostani teljesítménye még hihetetlenebb.

Fotó: Instagram.com/colinobrady

További elképesztő részletekért lapozz!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.