Utazás

Ahol az ünnep csak rólad szól -  Fagus Hotel Sopron!

A meghitt kikapcsolódást lazító fürdőzés, frissítő szaunázás és a Lővérek ölélésében tett séta teheti még teljesebbé Sopron legújabb szállodájában! Akár az ünnepi készülődés előtt jönne jól egy kis feltöltődés, akár az ünnepet szeretné a sürgés-forgás helyett megérdemelt pihenéssel tölteni, itt a helye!

Adventi megújulás

Lelassulni, befelé fordulni, lélekben leltározni az elmúlt évet: segítünk, hogy tényleg ezt jelentse idén az advent. A wellness és gasztro élmények mellett a stresszmentes ráhangolódást segíti majd a csodás téli Lővérekben tett séta is, ami a szálloda mellett található. Karácsony éjjelén talán már hó is lesz a Soproni hegyekben. Ha máshogy nem is, Gájer Bálint ünnepi dalcsokrában biztosan felcsendül a Legyen hó című dal.

Az új év reményekkel teli küszöbén

Az idei év méltó zárása lehet, ha a két ünnep közötti napokat – és a Szilvesztert – a végtelen jövés-menés helyett nyugodt körülmények között a Hotel Fagusban töltheti a család. Kapkodás helyett csobbanás, sütés és sürgés-forgás helyett ráérős séta Sopronban. Családi sztorik az étterem asztalánál, nagy nevetések a bárban, egy jó könyv az ágyban: ezt kínáljuk, ahhoz, hogy az új év reményekkel teli küszöbén frissen, kipihenten és boldogan léphessen át. Szilveszteri James Bond Night partink fenséges ünnepi gasztrokalandokkal, színpompás koktélokkal, végtelen tánccal, Malek Andreával és Jáger Andrással garantálja, hogy emlékezetes legyen a Fagusban töltött Szilveszter is.

fagus hotel sopron foglalás

Téli szünet újratöltve

Mivel idén a gyermekek ráadás plusz 1 hetes szünettel indítják az évet, rájuk is gondoltak. A téli szünet hosszabbításában a játszószoba mellett, színes animációs programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ha pedig a természetben szeretnénk kikapcsolódni és igazi hóparadicsomba vágyunk, akkor fedezzük fel közeli síterepeket a családdal, akár sílécen akár szánkóval igazi remek családi program a friss levegőn amikor hó ropog a talpunk alatt.

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.
Utazás
1977. szeptember 21-én Bukaresttől 55 kilométerre zuhant le egy Tu-134-es Malév-repülőgép. A tragédiában összesen 32 ember veszett oda - a teljes személyzet is -, a katasztrófát egy ideig mégis...
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...