Többet szeretnél, mint egy jó esküvői helyszín? - Segítünk!

Hol legyen az esküvő? DJ vagy zenekar? Hány fővel tervezzünk? Modern vagy hagyományos? Milyen legyen a dekoráció? Kérjük esküvőszervező segítségét vagy intézzük mi magunk a dolgot? (x)

Ha túl sok a kérdés

Talán neked is ismerős az érzés, amikor már a lánykérés utáni napon bepánikolsz a sok kérdéstől. Az első és legfontosabb döntést a helyszínnel kapcsolatban kell meghoznunk, melyből számtalan jónak tűnő lehetőség kínálkozik. Éppen ezért egy esküvőszervező segítsége sokszor életmentő lehet, aki az eddigi tapasztalatai alapján most egy siófoki vízparti esküvő kulisszái mögé vezet be minket.

Első a helyszín

Alexandra egy siófoki négycsillagos szálloda esküvőszervezőjeként dolgozik, szerinte érdemes komplett csomagként kezelni az esküvőnket, bátran nézzünk körül a szállodák kínálatában, hiszen nagyban megkönnyítheti a szervezést, ha a nagy nap összes eseményét egy helyen bonyolíthatjuk. „Nagy mázli, ha a pár, a barátaik és a rokonok egy környékről származnak, azonban nincs mindenkinek ekkora szerencséje. Ilyen esetben nem csak a polgári szertartások, a vacsora vagy a fotózás helyszínét kell megtalálnunk, hanem szálláshelyet is kell ajánlanunk a násznépnek.”

Az általa képviselt Prémium Hotel Panoráma**** Siófokon, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. „Nincs is annál felemelőbb, mint egy ilyen csodaszép környezetben kezdeni a ceremóniát, a polgári szertartás alatt pedig a vízparti naplementében gyönyörködni.” - Alexandra ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kapott az első néhány menyasszonyától, amire visszacsatolásként egy „szerelemkört” is kialakítottak az udvaron. Itt zajlik az esemény kültéri része, ami a menyasszonyoknak mindig nagyon tetszik, ugyanis a fotók hátterén sem kell gondolkodni, hiszen a kilátás valami csodálatos.

Dekoráció és menüsor

A hivatalos ceremónia után a szintén balatoni panorámás étteremben vagy az elegáns bálteremben folytatódhat az este kötetlenebb része, ami körasztalos berendezésével rendkívül ünnepélyes helyszín az 50-120 fős esküvői vacsoráknak. Többféle menüvel készülnek az ifjú pár részére, amiből választhatjuk a régi, hagyományos ízvilágot, de akár el is rugaszkodhatunk ettől kicsit, és kérhetünk modernebb ételeket is.

A dekoráció elkészítésére a legjobb, ha a szálloda partnerét kérjük fel, akik már nagy helyismerettel rendelkeznek és számos lehetőséget felvázolnak, legyen szó szolidabb vagy merészebb színvilágról. A jól bevált szolgáltatók listája itt még nem ért véget, kérés esetén ceremóniamestert, zenekart vagy DJ-t, illetve cukrászdát is tudnak ajánlani.

Minden egy helyen

A Prémium Hotel Panoráma**** legfelső emeletén található, hatalmas panorámás terasszal rendelkező lakosztályát - akár már az esküvőt megelőző napokra is, - kedvező áron foglalhatja az ifjú pár. Ezzel ismét több legyet üthetünk egy csapásra, hiszen itt nem csak a menyasszony és a koszorúslányok sminkje, frizurája készülhet el, hanem akár lesben állhat a fotós és videós is, hogy megörökítse az utolsó simítások megható pillanatait. Ráadásként a házasélet első reggelén a kávét a lakosztály örökpanorámás teraszán fogyaszthatjuk el.

Persze ha nincs esküvőszervezőnk de mégis egy hotelben szeretnénk tartani az esküvőt, akkor sem maradunk egyedül, hiszen az ottani rendezvényes munkatárs és az étteremvezető is a jobbkezünk lesz a nagy napon, és figyelnek akkor is, amikor mi már szeretnénk elengedni magunkat és inkább ünnepelni a vendégeinkkel.

Még további információ, és kötelezettségek nélküli ajánlatkérés ITT: group@premiumhotelpanorama.hu

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak