Utazás

Ezektől neked is leesik az állad: A világ 5 legkülönlegesebb szállodája

Hotelek, amik nem feltétlenül az 5 csillagos luxusellátásukról híresek.

Nincs még egy belőlük a világon

Egy utazás során nemcsak az a fontos, hogy milyen országot látogatunk meg, de az is rengeteget tud hozzáadni a vakáció élményéhez, ha a szállás megfelelő és legfőképp olyan, mint a képeken. Persze léteznek olyan helyzetek, amikor sokkal fontosabb maga a kaland és az izgalmak, a szállásra pedig csak aludni esünk be egy hosszú, városnézős nap után – vannak azonban olyan esetek is, amikor egész nyaralásunkat egy bizonyos hotel köré építjük fel, és épp azért utazunk az adott helyre, mert egy igazán különleges helyen szállhatunk meg. Ha már annyit utaztál, hogy egy idő után minden szálloda ugyanolyannak tűnik, és valami sokkal extrémebbre vágysz legközelebbi kiruccanásod során, akkor neked találták ki ezeket az igazán különleges hoteleket.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.