Utazás

A férfi, aki egy felhőkarcoló tetején kávézott - Eláll a lélegzeted, ha meglátod, mit vett videóra

Dubai koronahercege, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, akit gyakran Fazzaként is becéznek, talán az egyik leggazdagabb ember a földön, azonban amit lefilmezett Dubai felett, az felbecsülhetetlen, és eláll tőle a lélegzetünk. Ilyet tuti nem látsz minden nap.

Nem csak repülőből készülhetnek ilyen képek

A felvételeket Fazza egy felhőkarcolóról készítette, a képeken és videókon keresztül pedig mi is láthatjuk, milyen az, amikor az ember a felhők fölé kerül, és ahogy a világ legmagasabb épülete kiemelkedik a ködből. Sokáig azt hittem, ilyen képeket csak repülőből lehet készíteni, de tévedtem. A látvány már illegálisan lenyűgöző.

Dubai, ahogy még sosem láttuk

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Makemytrip.com, Boredpanda.com, Instagram/Faz3

Oldalak

Utazás
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...