Utazás

Dolgozzuk le a téli kilókat: A legjobb koripályák a fővárosban

Hiába, az ünnepek minden évben kötelezően utánfutón húzzák magukkal a plusz kilókat. Nagyon szeretek kondizni, de a futópadot télen én is szívesen lecserélem egy hangulatos korcsolyapályára. Összeszedtem a kedvenceimet, ahová még idén mindenképp elmegyek.

Bálna

A Duna part halacskája önmagában is csodás látvány, a kivilágított téli estéken pedig nincs olyan, aki ne csodálná meg. December 3-tól pedig nem csupán sétálgathatunk az épület előtti téren, de a Bálna Advent részeként a felállított műjégpályát is körbecsúszkálhatjuk, szintén az összes fillért megőrizve a pénztárcánkban. A tökéletes hangulathoz pedig dukál a legszebb panoráma, amiről a Duna part gondoskodik.

Várkert Bazár

Ha esetleg még festőibb környezetben szeretnél hódolni a korizásnak, akkor van számodra egy szuper hírünk: idén már a tökéletes budapesti látképet kölcsönző Várkert Bazár is vár Téged a frissen felavatott jégpályájával. A hangulat ugyan megfizethetetlen, de a pályán teljesen ingyen hasíthatod a jeget, minden nap déltől este nyolc óráig, az adventi vásár nyitva tartása alatt, december 24-ig.

Városliget

A Műjégpálya talán a legnépszerűbb a korcsolyapályák között, hangulatos környezetét tekintve ez egyáltalán nem csoda. A közkedveltségét növeli az is, hogy bár elég sokan járnak ide, nem kell az embernek mások hátán csúsznia, a tér ugyanis elég helyet biztosít a szellős korizáshoz, így nem csak a profik hasíthatják a jeget, de a kezdők is biztonságosan barátkozhatnak a téli sporttal. Hétköznap a diákok és nyugdíjasok ezer forintért, a felnőttek ezerötszáz forintért vehetik birtokba a pályát, hétvégén pedig ötszáz forint plusszal jár a korizás, minden korosztályban.

Fotók: Bálnabudapest.hu, Funzine.hu

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok