Utazás

4 program - a legjobb borkóstolók a hétvégén - ajánló

Ha imádod a bort és nem tudod, mit csinálj az elkövetkezendő hétvégéken, akkor ez a cikk neked szól!

Mi lehet jobb a friss levegő és a finom borok tökéletes kombinációjánál?

Mostmár tényleg nyakunkon a tavasz, itt az idő, hogy kibújjunk a tél és a Covid okozta csigaházunkból és újra eseményeken, programokon vegyünk részt. Erre tökéletes alternatíva a borkostolók és borral kapcsolatos események világa, ahol a szabad levegőn élvezhetjük a finom magyar borok ízét, az élményt megoszthatjuk a barátainkkal, a családunkkal és persze sok más borimádóval. Mutatunk 4 szuper eseményt, melyet érdemes jól bevésni a naptárba.

Borjour 20+ tokaji borászat mutatja be legújabb száraz furmintjait, hárslevelűit, pezsgőit, muskotályait és édes borait. Az időpont április 8-a 17 órától egészen 21:30-ig. A helyszínt a csodálatos Stefánia Palota biztosítja a XIV. kerületben. Elővételi akcióban a normál jegy ára 6900 Ft, a helyszínen 10000 Ft, míg páros belépőt előre 11900 forintért, helyszínen 20000-ért lehet megvásárolni.
Kattints a további képekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ted Hughes a XX. század második felének kiemelkedő jelentőségű irodalmi alakja és Pilinszky János egyik fordítója volt, aki 1984-ben hivatalosan kinevezett udvari költő lett. Bár alkotásai mind a mai...
Fashion&Beauty
Nincs is jobb ürügy arra, hogy új manikűrt készítsük magunknak, mint egy ünnep. Persze sokan ilyenkor a körmösükhöz fordulnak, hogy valamilyen extra mintát kérjenek, ugyanis nem könnyű ezeket...
Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.