Utazás

Visszaválhatóak a BKK reptéri járatára szóló buszjegyek

A koronavírus-járvány miatt leállt a repülőtér forgalma, így a busz sem jár.

Még áprilisban állt le

Visszaválthatóak a jelenleg nem közlekedő 100E repülőtéri járatra megváltott, ám fel nem használt buszjegyek - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A közleményben azt írják, a járványhelyzet miatt áprilisban leállt a 100E busz közlekedése, viszont a járatra jelenleg is lehet jegyet vásárolni - a problémát egy technikai hiba okozza. A hibára a Közlekedő Tömeg Egyesület hívta fel a figyelmet, a Központ azóta elnézést kért az utazóközönségtől.

Kezelési költség nélkül visszaváltják

A BKK közleményében arra is kitért, hogy a megváltott repülőtéri vonaljegyek visszaválthatóak, de a későbbiekben akár fel is használhatóak. A nem érvényesített jegy vételárát a BKK bármelyik ügyfélközpontjában visszaváltják, kezelési költség nélkül. A mobilapplikációban vásárolt, fel nem használt repülőtéri vonaljegyet is vissza lehet váltani, ilyenkor jóváírják az összeget az ügyfél egyenlegén, az később felhasználható egy másik jegy vásárlására - közölte a BKK.

Szigorító intézkedést vezetett be a főváros. Nem éri majd meg bliccelni.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Utazás
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.