AJÁNDÉKOZZ UTAZÁST

Ha születésnapról, névnap vagy akár karácsonyról van szó, mindig felmerül a kérdés: mit vegyek neki? Pedig néha egyszerűbb a válasz, mint gondolnánk. Egy utazás minden alaklomra tökéletes lehet, hiszen élményeket szerzünk vele.

Marketingpszichológusok véleménye szerint az emberi kapcsolatokban egy közös élmény sokkal fontosabb, mint egy a kézzel fogható ajándék. Talán nincs is olyan nő, akinek ne csillana fel a szeme a wellness szó hallatán. Pihenés, láblógatás, lazítás a medencékben, méregtelenítés a szaunában, egy frissítő relaxáló masszázs a fárasztó munkanapok után. Ugye milyen jól hangzik? Lepd meg szerettedet egy pár napos wellness hétvégével. Biztosan kipihenten, feltöltődve és rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza. Így gondolta ezt Ágnes is, AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának egyik főszereplője is, aki lányának adott ajándékba élményutazást.

Petra és édesanyja, Ágnes nagyon jó kapcsolatot ápolnak. A lány 18 éves, de négyéves kora óta Ágnes neveli, egyedül. Állításuk szerint ők sokkal inkább barátnők és számtalan közös programot szerveznek együtt, maguknak. Nagyon szeretnek kirándulni, moziba járni, nagy kedvencük, pedig a vásárlás. Az édesanya úgy gondolta, lányának 18. születésnapjára különleges meglepetéssel rukkol elő. Elvitte Petrát egy két napos hoteltesztelésre, aki nem mellesleg azelőtt még soha sem járt wellness szállodában. Utazásuk helyszíne AZ ÉV HOTELE 2019-es évadának győztes szálloda volt, a Mesés Shiraz Hotel.

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt.

AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának második felében egy másik történet volt látható. Nóra, András és két gyermekük próbalhatott ki egy szállodát. És bár ők nem ünnepeltek születésnapot, jót tett nekik a családi hétvége AZ ÉV HOTELE 2017, északkelet-magyarországi régiójának győztes szállodájában, a mátraházi Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness-ben, aol sok közös élményt szereztek.

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt.

Szavazz kedvencedre és nyerj!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Ezen a héten is folytatódik a verseny

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt vasárnap a nézők a két utolsó északkelet-magyarországi szállodát láthatták. Ezért a hét utolsó napján, vasárnap 12:30-kor az egy összefoglaló epizódot láthattok az RTL Klubon arról a hat szállodáról, amelyek elindultak a Best of AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Az adásban újra megnézhetitek a szeptemberi indulókat, így könnyebb lesz a döntés, hogy melyik szálloda méltó a régió legjobbja címre.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Most vasárnap véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE című műsor első régiós versenye. A 2010-es évek legjobb balatoni szállodája egy siófoki hotel lett.

Oldalak