Ezek a legjobbak: ezt a 6 balatoni szabadstrandot imádni fogod!

Élvezd ki a nyarat, és látogass el minél több strandra a listáról, ha egy kis lazulásra vágysz.

Csobbanj a Balatonban!

A magyar tenger idén is kétségkívül a nyaralni vágyók legnépszerűbb úti céljává vált, hiszen a járványügyi helyzet miatt ezen a nyáron sem feltétlenül ajánlott külföldre utazni – éppen ezért egyre többen választják a Balatont, azon belül is legtöbben az ingyenes szabadstrandokat keresik. Nem véletlenül, ugyanis ezek a belépődíj nélkül látogatható strandok szinte mindegyike felújított és teljesen kiépített, így igényes környezet várja az odaérkezőket. Galériánkban a legjobb ingyenes strandokból válogattunk, szemezgess te is, ha nincs ötleted, hova indulj a jó időben!

Balatonberényi szabadstrand A Balatonberényi szabadstrand apró szigeteivel és nádasaival mindenkit elvarázsol: a két kilométeres strand minden igényt kielégít, a Badacsonyi panoráma pedig felülmúlhatatlan.
Kattints a további képekért!

Lady Lawers a 17. század végén élt a skót faluban, ahol több jóslata is beteljesedett, ezért tisztelet és félelem övezte. A jövendőmondó azt is megmondta, hogy a terület el fog néptelenedni. Ezek után kinek van kedve megvenni a helyet?

Leadfotó: 123rf

Oldalak