Utazás

Pánikhangulatot szült az órákon át vérvörösben pompázó égbolt – Már az apokalipszis is szóba került

A felvételek tanúsága szerint valóban világvége hangulatot eredményez a vörös színű ég a kínai város felett, a jelenség magyarázata azonban egyszerűbb, mint gondolnánk.

Kitört a pánik: vérvörös lett az ég

Eddig soha nem látott jelenségnek lehettek a szemtanúi szombat este a kelet-kínai kikötőváros, Zhoushan lakói, amitől érthető módon percek alatt pánikhangulat alakult ki a településen. Az ég több órára rémisztően élénkvörös színű lett, ami igencsak felkavarta a Sanghaj szomszédságában lévő város életét – írja a hirado.hu. Az esetről számtalan felvételt készítettek, amin a skarlátvörös égbolt és sűrű köd volt látható. A megosztott videók és fotók futótűzként terjedtek az interneten, rekordnézettséget elérve, mivel alig egy nap alatt 150 millióan nézték meg a felvételeket. A lakosok sorra gyártották a teóriákat, hogy mi okozhatja a félelmetes égi jelenséget. Sokan azt hitték, hogy közeleg az apokalipszis, valójában azonban a jelenség magyarázata igen egyszerű.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.