Utazás

Kiderült, melyik a világ legpontosabb légitársasága

A Cirium repüléselemző cég felmérése derített fényt rá, hogy idén melyik a földkerekség legmegbízhatóbb, legpontosabb légitársasága.

"A pontosság az egyik legértékesebb erény"

2023-ban a spanyol Iberia lett a világ legpontosabb légitársasága - derített fényt rá a Cirium repüléselemző cég felmérése. Megállapítást nyert, hogy az Iberia 13 327 járatának 86,8 százaléka időben célba ért az év első hónapjában, így ez a cég végzett a Cirium Globális Légitársaságok Pontossági Rangsora nevű listájának élén.

"Az, hogy az évet a világ legpontosabb légitársaságaként kezdtük, mindennél egyértelműbb jele annak, hogy az Iberia csapata remek munkát végez, és nálunk mindenki azonos cél felé törekszik. Utasaink iránti elkötelezettségünket mutatja, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat kívánjuk nyújtani számukra, a pontosság pedig az egyik legértékesebb erény. Szeretném megköszönni minden dolgozónknak a lelkesedést és az elkötelezettséget, utasainknak pedig azt, hogy megtisztelnek bennünket bizalmunkkal" - mondta Javier Sánchez-Prieto, az Iberia vezérigazgatója.

Az előkelő első hely nem is annyira meglepő annak tükrében, hogy az Iberia már 2022-ben is Európa legpontosabb légitársasága volt.

A repülő Washington DC-ben hajtott végre kényszerleszállást. A villámcsapás több mint 11 ezer méteres magasságban érte a gépet, hét embert kórházba szállítottak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.