Utazás

Megszületett a döntés: ez lett a világ legélhetőbb városa - szerencsére csak egy karnyújtásnyira van Magyarországtól

A világ legélhetetlenebb városai az arab világban találhatók - derül ki az Economist Intelligence Unit összeállításából.

Számos fontos szempontot figyelembe vettek

Az Economist Intelligence Unit idén is előrukkolt a világ legélhetőbb városainak listájával. A lajstrom összeállításában olyan tényezők játszottak fontos szerepet, mint például az egészségügyi helyzet, a közbiztonság, az oktatás, az infrastruktúra, de az EIU természetesen a környezeti szempontokat is figyelembe vette a végső döntések meghozatalánál. Sajnos nem Budapest lett a világ legélhetőbb városa - valljuk be, ez azért várható volt -, ugyanakkor jó hír, hogy az aranyérmes település csupán egy karnyújtásnyira van Magyarországtól. Kíváncsi vagy, melyik városról is van szó? Akkor lapozz!

Idén is Bécs lett a világ legélhetőbb városa: a megtisztelő címet széles kulturális és szórakozási lehetőségei, kiváló infrastruktúrája és közbiztonsága miatt érdemelte ki.
Kattints a további képekért!

A Majoros család egy hónapot nyaralt az Egyesült Államokban. Most Majoros Hajnalka számolt be a kint szerzett élményekről és elmondta, miért nem költözne ki Amerikába.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...