5 pontos szexetikett, ha tömegközlekedési eszközön szeretnétek szexelni

Izgat annak a gondolata, hogyan lehet villamoson vagy épp buszon szeretkezni? A következő 5 pontos szexetikett útmutatóként szolgál, hogy kiélhesd a vágyaidat.

5 pontos szexetikett

Petting a buszon, szex a vonaton. Téged nem taszít, hanem egyenesen izgat ennek a gondolata? Ha ki akarod próbálni, de nem akarsz közszeméremsértésért a hűvösön csücsülni, óvatosnak kell lenned! Csináld úgy, hogy nem botránkoztatsz meg másokat! Attól, hogy valaki nem díjazza az akciótokat, még nem biztos, hogy prűd; nem beszélve arról, ha gyerekek is vannak az utasok között. Figyeljetek arra, hogy észre se vegyék, mit műveltek - egyébként így sokkal izgalmasabb is!

1. Csak csendesen!

Fontos, hogy ne toljuk fel senki vérnyomását „bűnös” tevékenységünkkel. Persze, ha valami jólesik, az kéjes hangokkal járhat... Ráadásul ilyen helyzetben nehéz a koncentráció, élvezet közben nem azon jár az eszünk, hogy csendben maradjunk. Mégis fontos tétel ez is. Tehát bárhol is vagytok, bármit is történjék köztetek, igyekezzetek halkan művelni! azt Magyarán kerüld a hangos Á-zást meg a Mégezést!

2. Legyetek takarásban!

Ha nincs kéznél a láthatatlanná tévő köpenyetek, úgy ügyeskedjetek hogy senki se lássa, mit molyoltok. Nyilván kerülendő a négyes ülés, ahova bárki leülhet veletek szembe. Pipa, kizártátok a zavaró tekinteteket, de ez még nem elég, ügyeljetek a megfelelő álcázásra! Biztosítsátok be magatokat azzal, hogy az öletekbe teszitek a pulcsitokat, kabátotokat, ami éppen kéznél van. Utána már a lényegre lehet térni... Ha mázlitok van és teljesen üres a a jármű, könnyebb dolgotok van! De akkor se engedjétek el magatokat teljesen, mert a sofőrök, kalauzok nem minden esetben veszik ezt jónéven.

Fotó: yourtango.com, pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!