Utazás

5 fantasztikus hazai úti cél, ha húsvétkor nem akarod otthon várni a locsolókat

Szívesen kimozdulnál húsvét hétfőn a négy fal közül? Akkor fedezd fel hazánk különleges látnivalóit! Válogatásunkban 5 szuper magyarországi épületről olvashatsz, melyet kötelező megnézni, ha a páratlan látképek rajongója vagy.

Megosztó ünnep

A húsvét a családi összejövetelek és a közös főzés, húsvéti tálak ideje. Ám nem kötelező az egész hosszú hétvégét otthon tölteni. Ha a negyedik napot nem a locsolók várásával töltenéd, hanem szívesen mozdulnál ki, csodálatos kis országunk számtalan látnivalóval vár. Ebből mutatunk most ötöt. Kattints a galériára!

Erzsébet-Kilátó, Budapest - Budapest legmagasabb pontjára, az 527 méteres tengerszint feletti magasságon áll a János-hely tetejére könnyen és gyorsan feljutsz, ha budapesti vagy pest környéki vagy. 23,5 méter magas épület, neoromán stílusban, mészkőből épült és már több, mint 100 éves.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels / Josh Willink

Oldalak

Utazás
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.