3 fantasztikus magyarországi kalandpark

A tikkasztó nyári hőségnek vége, így bátrabban választhatunk mozgalmasabb szabadtéri programokat. Erre kiváló lehetőséget nyújtanak az egyre népszerűbb kalandparkok, melyek kicsik és nagyok számára egyaránt remek szórakozást nyújtanak.

Camelot Kalandpark, Verőce
A verőcei Camelot Kalandpark ideális választásnak bizonyul kisgyerekes családoknak és nagyobb baráti társaságnak egyaránt. Az ide érkező csöppségeknek már 3 éves kortól biztosítanak programokat, direkt a számukra kialakított erdei kötélpályával, akadálypályával és csúszdapályával. A gyerekeknek lehetőségük van póni lovaglásra, íjászatra, kincskeresésre valamint népi játékokon való részvételre. Családbarát hely lévén pedig családi napokat biztosítanak egyes hétvégéken, ahol kedvezményes árak mellett válogathatunk a jobbnál jobb lehetőségek közül.
Ha baráti társasággal megyünk, akkor sem kell aggódni, hogy esetleg nem elég izgalmasak a pályák, ugyanis az idősebbekre is gondoltak. Hasonlóan a gyerekpályához itt is vannak kötél-, akadály- és csúszdapályák, ám ezek már sokkal komolyabbak, így a felnőttek számára is élvezhetővé varázsolták ezt a remek kalandparkot.

További információ: Katt ide!

 

Challengeland Kalandpálya Csillebérc, Budapest
A budapesti Challengeland az egyik legjobb kalandpálya az országban. Széleskörű programlehetőségei mindenki számára tartogat valami érdekeset. Azok, akik jobban szeretnék egyedül kipróbálni magukat, azoknak az ideális választás az egyéni pálya, de lehet szó óvodás csoportról, csapatépítő tréningről, születésnapról, vállalati vagy családi napról, minden eshetőségre fel vannak készülve. A pályákat különböző nehézségi szintek szerint kategorizálják, így könnyedén eldönthetjük, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb. Amennyiben csapatépítő programot keresünk különböző csomagtípusok közül választhatunk, miután pedig a társaság kifáradt és megéhezett a foglalkozás végén, akár bográcsozhatnak is egyet az erre kialakított helyen. A Challengeland Kalandpálya mindenki számára örök élményt nyújt.

További információ: Katt ide!

 

Kristály Torony, Bükfürdő
Magyarországon egyedülállónak mondható a bükfürdői Kristály Torony, mely egy kristály szerkezetű, háromszintes kalandpálya. A több mint egy kilométer hosszú pályaútvonal számos feladatot foglal magába, így nyújtva egész napos programlehetőséget az egész család vagy éppen egy társaság számára. A mászófaltól kezdve a lengőlétrán át az óriáshintáig tényleg mindent megtalálunk a park területén. Az összetett feladategyüttesek között találhatóak egyszerűbbek, melyek gyerekeknek és a kevésbé vállalkozó szelleműeknek lettek kialakítva, ám bonyolultabb és „veszélyesebb” részek is akadnak, hiszen a harmadik szinten már magasan a levegőben kell ügyeskednünk. Az igazán belevaló vendégek pedig kipróbálhatják magukat éjszaka is az éjszakai mászás program keretén belül. Természetesen a veszély nem valós, kiváló biztonsági rendszer van kialakítva, maximális biztonságot garantálva a látogatók számára.

További információ: Katt ide!

 

Oldalak