3 baklövés, amit elkövetsz szakítás után

Egy szakítás sohasem könnyű dolog, akkor sem, ha váratlanul ér és akkor sem, ha már érezted valahol, hogy be fog következni. Nagyon fontos, hogy mit teszünk ilyenkor, különösen, ha nem akarunk még ennél is rosszabb helyzetbe kerülni. Jó tudni, hogy mi az a 3 reakció, amivel biztos, hogy az eddigieknél is rosszabb helyzetbe kerülünk.

3 baklövés szakítás után:

1. Megváltozom, hogy visszaszerezzem

Gyakori hiba, hogy valaki feladja magát a másik kedvéért. Természetesen fontos, hogy figyelembe vegyük, mit szeretne a másik, de ha véget ért a kapcsolat, annak azért lehet, hogy mélyebb okai vannak. Hosszabb távon gondolkodva, lehet, hogy érdemesebb olyat találni, aki olyannak szeret, amilyen vagy. Hidd el, létezik ilyen, de a paplan alatt, kisírt szemekkel, nem fogod megtalálni.

2. Néha összejárok vele szexelni

Ennél valóban nincs sok rosszabb ötlet! Ha a kapcsoltotokban valóban volt érzelem, akkor valamelyiktőtök úgyis többet akar majd a huncutkodásnál és akkor még jobban fog fájni akkor is, ha te szeretnél többet, de nem kapod meg és akkor is, ha Te nem akarod megadni azt, amire a másik vágyik érzelmileg.

3. Fejest ugrok egy új kapcsolatba

Egyik nap szerelmes voltál a korábbi párodba, másnap meg az új kedvesed ágyában ébredsz? Biztos vagy benne, hogy őszintén tudod szeretni? Hogy túl vagy már az előző kapcsolatodon? Na látod! Ne félj egy kis egyedülléttől, foglalkozz magaddal és légy nyitott egy új kapcsolatra, de hagyd, hogy a dolgok a maguk tempójukban történjenek és meglátod, újra boldog leszel.

Egy jó példa a helyzet kezelésére Krisztina esete, akit Mariska barátnője ragadott ki a depresszióból és vitt magával egy wellness hétvégére, hogy barátnője elfelejtse szakítását, ami nagyon megviselte, hiszen egy 18 éves kapcsolata ért véget. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült-e megbirkózniuk a szakítás okozta elkeseredéssel, akkor nézd vissza a két barátnő történetét AZ ÉV HOTELE-ben az RTL Most!-on!

Szavazz most és nyerd meg az egyik wellness hétvégét jövő héten!

Krisztina és Márti a műsorban két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, melyre leadtad a szavazatodat:

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. További információért kattints!

Borostyán Med-Hotel****

A szálloda Debrecen mellett Nyíradony-Tamásipusztán található, távol a város zajától. A különleges építészeti megoldások egyedivé teszik az épületet, a közelben lévő élményparkban pedig a nyári síeléstől az akadálypályákig sok mindent kipróbálhatunk. A hotel a pihenés mellett a gyógyulásra is koncentrál saját magánklinikájával és stresszoldó wellness centrumával egyaránt. További információért kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!