Utazás

Szerdától új üzemanyagárak jönnek a hazai kutakon, és ennek senki sem fog örülni

A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.

Tovább emelkedik a benzin ára

Szerdától bruttó 2 forinttal emelkedik a benzin nagykereskedelmi ára literenként - közölte friss közleményében a portál. A 95-ös benzinért tehát immár 643 forintot kell majd fizetni literenként. Öröm az ürömben, hogy a gázolajért nem kell többet fizetnünk, vagyis marad a 653 forintos literenkénti átlagár. Ez azonban még nem minden: a holtankoljak.hu meglehetősen borús képet fest arról, miként fognak alakulni a közeljövőben az olajárak, és - ennek örvén - a hazia üzemanyagárak.

A hétvégi közel-keleti események jókorát lendíthetnek az üzemanyagárakon. A hosszabb távú következmények attól függnek majd, hogy Izrael, illetve a Nyugat hogyan reagál az iráni katonai akcióra.
Kattints a további képekért!

A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és ellátásban részesülőnek volt 120 ezer forintnál alacsonyabb havi apanázsa.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.