Utazás

Délelőtt újra tüntettek a KATA-törvény és a rezsiár-növekedés ellen - sokkolót használtak a rendőrök az oszlatásnál

Hétfőn reggel 7 órakor újabb tüntetés kezdődött a KATA-törvény és a rezsiár-növekedés ellen. A demonstráció a Margit hídról indult, majd a Belváros több pontján - például a Kossuth téren - folytatódott, a rendőrök pedig sokkolót vetettek be az oszlatásnál.

A héten is folytatódik a tüntetéssorozat

Hétfőn reggel 7 órakor újabb demonstráció vette kezdetét a KATA-törvény és a rezsiár-növekedés ellen. A tüntetés a Margit hídról indult: a résztvevők több órára újra elfoglalták a hidat, mely a kormány által a múlt héten bejelentett megszorító intézkedések elleni tiltakozás jelképértékű helyszíne lett. A tüntetés hivatalosan délelőtt 9 órakor fejeződött be, azonban többen ezt követően is a hídon maradtak. Őket két órával később a rendőrök vitték le az úttestről. A Telex.hu információi szerint egy emberrel szemben sokkolót is alkalmaztak.

A BRFK sajtóosztálya a lapnak úgy nyilatkozott, "a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény és a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (IX. 22.) BM rendelet alapján" került sor a sokkoló használatára.

A 24.hu információi szerint nem egy, hanem két ember ellen használtak sokkolót, öt személyt pedig előállítottak a hétfői demonstráción.

Szintén a 24.hu hívta fel a figyelmet arra a videóra, melyet az RTL Klub tett közzé. Ezen a felvételen egy olyan férfit visznek el a helyszínről a rendőrök, aki ellen sokkolót vetettek be:

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.