Utazás

Brutális sebességgel közelít felénk 2021 legnagyobb aszteroidája

Márciusban ér a legközelebb a kék bolygóhoz.

Mit várhatunk 2021-től?

Mindenki egeket ostromló elvárásokkal vágott neki az új esztendőnek. Szilveszterkor joggal reméltük, hogy 2021 enyhülést, békességet és felhőtlen pillanatokat hoz majd számunkra a tavalyi, a koronavírus által árnyékba borított év után. Az emberek azonban mostanra kezdik belátni, hogy hiába ébredtünk vadonatúj évtizedre, közös gondjaink nem fognak varázscsapásra eltűnni-megszűnni. 2021 legviccesebb és legszórakoztatóbb mémjei is arról árulkodnak, hogy sokan már most szkeptikusan viszonyulnak az előttünk álló - egyébként meglehetősen rövid - esztendőhöz, és akkor arról még nem is szóltunk, hogy tavasszal egy gigantikus aszteroida halad el bolygónk mellett. Aggódni persze ezúttal sem kell, ám mutatunk mindent, amit a nem mindennapi égitestről tudni érdemes!

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!