Lifestyle

Bombasztikus újévi mémek közül szemezgettünk - ezt gondolják az emberek 2021-ről

Olybá tűnik, az előttünk álló évet sem fogjuk könnyen a szívünkbe zárni.

Mit tartogat nekünk 2021?

2020 egyfajta horroresztendőként ég majd bele az emlékezetünkbe: a koronavírus-járvány teljesen felbolydította jól megszokott életünket, s a vissza-visszatérő korlátozások, az életterünk brutális beszűkülése, a pandémia okozta egészségügyi-gazdasági válság érezhetően rányomta a bélyegét a közérzetünkre. Egyelőre korai volna megjósolni, hogy 2021 felfrissülést hozhat-e, de az internetes népművészet prominens képviselői máris elkezdték az új esztendőt vitriolos-ironikus stílusban elmarasztaló mémek gyártását. Nem is húzzuk tovább az időt, máris mutatjuk a legsikerültebb újévi mémeket!

Fotó: 123rf

Mégsem várjuk olyan lelkesen?

"2020 üdvözli 2021-et a melóhelyen" - olvasható a Joaquin Phoenix által játszott Jokert és az Az Pennywise bohócát ábrázoló, szarkasztikus mém szövegében, mely most épp a Twitteren tűnt fel, s úgy érvel, hogy Kim Kardashian és Kanye West válása, valamint a Capitolium elleni ostrom már most azt sugallja, ez az évünk sem lesz rózsás.
Kattints a további képekért!

Nemcsak a fal, a berendezés is lehet ilyen színű.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
A rák persze a genetika miatt kialakulhat olyan embereknél is, akik eddig teljesen egészséges életet éltek. Azonban ha háttérbe szorítasz néhány rossz szokást, akkor jóval kisebb az esélye, hogy...
Utazás
Még nem indult be a szezon, de lassan érdemes elgondolkodni, szeretnénk-e szállást foglalni a Balatonnál idén. Annyi biztos, hogy borsosabb árakra készülhetünk, mint tavaly.
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!