Mellettük kereste a boldogságot Zimány Linda – Most esküvőt, gyereket tervez szerelmével

A ma 30 éves Zimány Linda tavaly augusztusban vállalta fel először a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkot a milliomos Kedves Ferenccel, a napokban pedig már arról érkeztek a hírek, hogy a modell és az üzletember házasodna, valamint családot is alapítana. De vajon kik mellett kereste Linda a boldogságot, mielőtt révbe ért volna Kedves oldalán? Most megmutatjuk!

Házasságot és gyerekeket tervez Kedves Ferenc és Zimány Linda

Az éppen ma 30 éves Zimány Linda tavaly augusztusban mutatta be a nyilvánosságnak jelenlegi szerelmét, a milliomos magyar üzletembert, Kedves Ferencet. Akkor elmondták, hosszú barátságból alakult ki köztük párkapcsolat, de sokkal többet erről nem szeretnének beszélni, mert a magánéletük csak rájuk tartozik. A modellt a napokban gyönyörű esküvői ruhákban fotózták, ennek kapcsán pedig elmondta, a következő öt évben szeretne férjhez menni és családot alapítani. Kedves Ferenc egyébként korábban Debreczeni Zitával és Bódi Sylvivel is együtt járt.

„Nyilván olyan életszakaszban vagyok, amikor az ember fejében már megfordul az esküvő gondolata, amikor jól érzi magát a párkapcsolatában. Az ötéves távlati tervben lenne az esküvő, a gyerek, a családalapítás és még a szakvizsga is. A továbbiakat nem tudom, nyilván akkor már a családról szól az élet” – mondta el az Aktív stábjának a fotózás kapcsán Linda.

Legutóbb Jude Law-val boronálták össze

2014-ben nagy port kavart, amikor a Magyarországon forgató Jude Law lekapta egy pesti bárban Zimány Lindát. A csókra azért kerülhetett sor, mert a modell is szerepet kapott a nálunk forgatott A kém című filmben, bár utólag kivágták belőle. Linda egyébként később azt mondta az esetről, hogy a hollywoodi sztár nem csókolta meg, nem történt köztük semmi. A fotókon azonban más látszik.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotók: rtlklub.hu, oxox

Oldalak

Szólj hozzá Te is!