Egy vasa sincs a drogok miatt, ráadásul hangokat hall – A Happy Gang énekese teljesen kisiklott

Nincs olyan, aki ne emlékezne a '90-es évek egyik legmeghatározóbb magyar popegyüttesére, a Happy Gangre és legismertebb slágerükre, a Sokáig voltam távolra. A banda 2011-ben ugyan újra összeállt, ám az egykori rajongóknak feltűnt, a frontember, vagyis Moha hiányzik a csapatból. Csak most, évekkel később derült ki, hogy a drogok miatt tűnt el a rapsztár, akinek az egész élete kisiklott.

A drogok miatt siklott ki Moha élete

A '90-es években, mint derült égből a villámcsapás, úgy robbant be a köztudatba a Happy Gang popegyüttes neve, amit három srác, amit Mohaman, Cory és Vitamin alkotott. Legnépszerűbb slágereik, amelyeket ma is előszeretettel játszanak a rádiók, a Sokáig voltam távol, a Kérek egy kulcsot a szívedhez! és a Fiatal szerelem. A banda később feloszlott, ám 2011-ben egy kis időre újraéledt. Ekkor azonban a háromból csak két fiú állt a színpadon, Moha valamiért hiányzott. A Bors most megkereste az énekest, aki elárulta, a hirtelen jött népszerűség és a drogok miatt teljesen kisiklott az élete, egy vasa sincs, felesége, majd barátnője is elhagyta.

„A Happy Gang valójában ugródeszka volt ahhoz, hogy megvalósítsam a gyermekkori álmaimat: rapzenével foglalkozzak. Rengeteg pénzem volt, amit úgy, ahogy volt, fel is éltem. Amellett, hogy saját rapkarrieremet igazgattam, csináltam egy lemezkiadót, ahol általam felfedezett és egyben tehetségesnek vélt rappereknek próbáltam lehetőséget adni, hogy kitörjenek. Amíg volt pénzem, addig haver voltam, aztán amikor elfogyott a della, akkor hirtelen eltűnt mellőlem mindenki. Én közben eldrogoztam mindenem. Volt, amikor napokig haza sem találtam, közben otthon várt a feleségem és a gyerekem. Rá is ment a kapcsolatom” – mesélte a lapnak Moha kendőzetlen őszinteséggel.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/denem(meggyesroland)

Oldalak

Szólj hozzá Te is!