Sztárok

Zendaya így segít az ukrán menekülteken: magyar civil szervezet tevékenységét támogatja

Az Eufória című sorozat és a Pókember-filmek sztárja a Budapest Bike Maffia azon posztját osztotta meg az Instagram-oldalán 132 millió követőjével, melyben a magyar civil szervezet részletesen leírja, hogyan lehet segíteni az háborús övezetből menekülteken.

Zendaya megosztotta a Budapest Bike Maffia posztját

Nincs is jobb példa jelenleg arra, hogy napjainkban a közösségi médiának milyen nagy és fontos szerepe van az információáramlásban világszerte, mint hogy Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője az európai helyzetre reflektálva posztol a közösségi oldalán. Zendaya egy magyar civil szervezet, a Budapest Bike Maffia azon posztját osztotta újra a 24 óráig látható Instagram-sztorijában kedden, melyben azt írják le részletesen, hogyan lehet más országokból adománnyal segíteni azokat, akiknek a háború miatt kellett elmenekülniük Ukrajnából.

Azért abban van valami felelemelő, ha Hollywoodig jut a hírünk. Egy kicsit nem nézünk oda és megosztja Zendaya is, felhívva a figyelmet a segítés fontosságára, mind a 130 millió követőjének. Ebben a vacak helyzetben eltöltött bennünket nem kevés »euphoria«” – olvasható a Budapest Bike Maffia Facebook-oldalán, utalva a színésznő egyik leghíresebb szerepére az HBO Eufória című sorozatában.

Eljegyezte idősebb szerelme a Netflix nagysikerű filmsorozatának sztárját, A csókfülkéből ismert Joey Kinget. A színésznő a közösségi oldalán vallott őszintén érzéseiről.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...