Zendaya felvette a világ legrövidebb miniszoknyáját: a színésznő fehér szettben mutatta meg szexi, formás lábait - Fotó

A Dűne sztárja rendszeresen bebizonyítja a vörös szőnyeges események alkalmával, hogy igazi divatdiktátor, most azonban egy teniszmeccsen jelent meg egy sportos, mégis kifejezetten dögös szerelésben párja, Tom Holland oldalán.

Minden jól áll neki

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Zendaya volt a 96. Oscar-gála egyik legjobban öltözött sztárja: a színésznő beragyogta a díjátadót és a vörös szőnyeget is egy csodálatos, egyik vállát teljesen szabadon hagyó Armani Privé ruhában, amely úgy simult alakjára, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: az estélyik kifogástalanul állnak rajta, de a sportosabb szettek is éppoly jól mutatnak idomain, mint a méregdrága alkalmi ruhák. A minap ezt egy teniszmeccsen bizonyította be, ahol fehér szettjével, valamint igencsak rövid miniszoknyájával babonázta meg a világot. Galériánkban mutatjuk Zendaya dögös, lábvillantós outfitjét!

Ebben a testre simuló, meseszép Armani darabban tette tiszteletét a Dűne sztárja az Oscar-gálán: az estélyihez Zendaya egy visszafogott sminket, valamint egy filmcsillaghoz méltó frizurát választott.
Kattints a további képekért!

A divatszakértők szerint a kék Katalin jellegzetes színe: a hercegné gyakran nyúl ehhez az árnyalathoz nyilvános megjelenései során, de gyermekeit, Györgyöt, Saroltát és Lajost is többször látták már kék szettekben. Vajon ez Katalin kedvenc színe, vagy ennél többről van szó? Cikkünkből most megtudhatod!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.