Exkluzív interjú: Csobot Adél elárulta, mi volt a legnagyobb nehézség abban, hogy a zenekarokat kapta

Az X-Faktor első élő showjában 12 versenyző bizonyíthatja be tudását: Puskás-Dallos Peti a lányok, Gáspár Laci a 22 év felettiek, ByeAlex a fiúk, míg Csobot Adél a zenekarok mentoraként mutathatja meg, hogyan sikerült a felkészülés alatt kihozni mentoráltjaikból a legjobbat.

Mindenki erre a pillanatra várt

Az X-Faktor 2021-es, jubileumi 10. évadának első élő showja a mai napon elrajtol este nyolc órakkor, a versnyezők és mentoráltjaik pedig természetesen izgatottan várják, hogy végre színpadra állhassanak. Csobot Adél a The Palace-t, a The Harmonies-t és a Beneath My Skin-t juttatta tovább a mentorházból az élő adásba, a Femcafe.hu-nak pedig azt is elárulta, örült-e annak, hogy a zenekarok kategóriáját kapta, valamint arról is részletesen beszélt, mi jelentette számára mentorként a legnagyobb kihívást.

Milyen érzés, hogy a mentorszékben ülhetsz, úgy, hogy évekkel ezelőtt tulajdonképpen te is a színpadon álltál versenyzőként, és most a másik oldalról figyeled az eseményeket?

Tudtam, hogy nagyon izgalmas feladat vár majd rám mentorként, és most így megélve is megerősíthetem ezt a sejtésem. Valóban nagyon izgalmas és megtisztelő, hogy ezt a feladatot beteljesíthetem, nagyon élvezem a felkészülést, és a mentoráltjaimmal való közös munkát. Azt érzem, hogy egy nagyon izgalmas és színes kategória lett az idei zenekarok kategóriája, és tényleg minden elfogultság nélkül mondom, hogy szerintem nagyon szorgalmasak és tehetségesek. Megérdemlik, hogy itt vannak, és nagyon bízom benne, hogy a hosszú felkészülés után végre az élő showban be is bizonyíthatják, hogy milyen jók.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2