Sztárok

Megvan a Dancing with the Stars győztese: kiderült, ki volt a legjobb táncos 2021-ben

A 2021-es Dancing with the Stars egy óriási, mindent felülmúló élő show-al zárult, ahol az izgalmak a tetőfokára hágtak, hiszen a műsor végén kiderült, melyik páros volt a legjobb, a 12 versenyző közül.

Véget ért a Dancing with the Stars

A TV2 táncos műsora már a tavalyi évben is óriási sikert aratott, hiszen a nézők imádták, hogy 12 közismert ember tánccipőt húzott, és hétről-hétre megmutatta tudását, amelyben profi táncpartnereik segítették őket. A tavalyi évad döntőjébe végül Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Győrfi Dániel és Stana Alexandra, illetve a szappanoperák királynője, Gabriela Spanic és Andrei Magra mérte össze tudását, amelyből végül a Gelencsér-Hegyes páros jött ki győztesként, ők voltak azok, akik megnyerték a DWTS első magyar szériáját. Hegyes Berci párja ezúttal Nagy Réka volt, a táncos pedig épphogy lemaradt az idei döntőről, hiszen ő és partnere az elődöntő végén búcsúztak el az adástól. Gabriela Spanic a 2021-es műsorban is feltűnt, ám ezúttal csupán vendégtáncosként Tóth Andi és Andrei Mangra mellett, majd a múltheti elődöntőben vendégzsűri volt, amely feladatot legalább annyira élvezett, mint amikor őt pontozta a négytagú zsűri. Andrei Mangra és Stana Alexandra viszont ismét a döntőbe jutott, csakúgy, mint tavaly: Stana ezúttal Árpa Attilának tanította meg a tánc minden csínját-bínját, míg Andrei Tóth Andi partnereként lépett a parkettre. Az idei döntőbe jutott még Mikes Anna és Kamarás Iván, illetve Kinizsi Ottó Szőke Zsuzsanna is – e négy páros között dőlt el tehát, hogy melyik híresség lett 2021 legtáncoslábúbb sztárja.

Lapozz, mutatjuk, ki nyerte meg a showt!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.