Weisz Fanni: „Bevallom, összeomlottam” – Őszintén vallott lelki sérelmeiről a modell

A szépségkirálynőt kiskora óta a mai napig folyamatosan bántják, rendszeresen negatív megjegyzéseket kap siketsége, illetve kinézete miatt is – ma már azonban Fanni rájött, hogy nem az a fontos, ki mit mond, hanem hogy ki mondja.

A hírnév árnyoldala

Weisz Fannit az emberek főleg szépségével kapcsolják össze, hiszen a híresség fotómodellként tevékenykedik, 19 évesen pedig elnyerte a Szépségkirálynő című műsor közönségdíját is. Karrierje azóta töretlen, ma már az egyik legnagyobb hazai influencer, a különböző cégek és márkák szívesen működnek vele együtt, hiszen óriási követőtáborral rendelkezik közösségi oldalán. Természetesen a kisebb-nagyobb botrányok őt sem kerülték el: évekig anyjával való kapcsolatától volt hangos a sajtó, az utóbbi időben pedig azzal került a címlapokra, hogy tavaly nyáron ő és férje, Hajmásy Péter bejelentették, hogy válnak. Azóta Fannira ismét rátalált a szerelem Bókay Gergő személyében, aki egyébként Nádai Anikó exe – Anikó pedig Hajmásy Péterrel jött össze, így mondhatni párcsere történt a két híres nő között. A modellnek azonban nemcsak családi és szerelmi problémáival kellett megküzdenie az évek során, hanem a rendszeres bántásokkal is, amit siketsége miatt kapott egész életében – Fanni őszintén vallott elszenvedett fájdalmairól a Blikknek, és elárulta, miként bántak vele az emberek, akik azt gondolják, élete minden tekintetben tökéletes, ám ez egyáltalán nincs így.

Weisz Fannit már egészen kiskora óta gúnyolták siketsége miatt, később pedig amikor szépsége miatt ismert lett, egyre több irigye lett. Mint ahogyan azt a lapnak elmondta, rengetegszer bántották és támadták őt, a „buta”, a „szerencsétlen” és a „fogyatékos” szavakkal illették őt.
Kattints a további képekért!

A padlás című musical 1000., jubileumi előadására mindenkit meghívtak, akik valaha szerepeltek a darabban, akik már nem lehettek ott, azokról pedig megemlékeztek. A Fényév Távolság című dal kíséretében levetítettél az elhunyt színészek fotóit, amin mindenki meghatódott – köztük Liptai Claudia, valamint lánya, Gesztesi Panka is, akik szintén tiszteletüket tették az előadáson.

Leadfotó: Instagram/realweiszfanni

Oldalak