Sztárok

Vlagyimir Putyin elképesztő intézkedést hozott: az orosz elnök vérlázító tiltást vezetett be az országban

Putyin a hírek szerint aláírt egy olyan törvénymódosítás-csomagot, amely bizony hatással lesz az orosz emberek életére, de az ország médiarendszere is teljesen átalakul majd.

Komoly büntetésre számíthatnak azok, akik megszegik a törvényt

Mint az tudvalevő, Vlagyimir Putyin nem fél olykor bizarr vagy másokat kiakasztó törvényeket és döntéseket hozni még akkor sem, ha azzal sokakat felháborít, elég csak az általa kirobbantott háborúra gondolni, amely miatt emberek ezrei vesztették életüket vagy hagyták el otthonukat. Az állítólag nagybeteg orosz elnök most egy újabb rendeletet írt alá a minap, amellyel főként az ország médiarendszerét próbálja szabályozni: ahogyan a Blikk is írja, a tilalom kiterjed a filmekre, reklámokra, könyvekre, számítógépes játékokra, valamint a médiakiadványokra is, ha pedig valaki megszegi a törvényt, arra akár 10 millió rubelnyi büntetés is kiszabható, ami átszámolva jelenleg 63 millió forintot jelent. Hogy miről is van szó pontosan? Nos, az orosz parlamenti alsóház adatbázisában megjelenő tájékoztatás szerint az újonnan aláírt törvénycsomag megtiltja a médiában az LMBT-propagandát.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.