Sztárok

Vlagyimir Putyin évek óta hazudik? Őrült összeesküvés-elmélet kering az elnökkel kapcsolatban, megdöbbentő, mit pletykálnak róla

A teóriában hívők szerint az orosz elnök időutazó, és valójában sokkal korábban született, mint 1952…

Egészen elképesztő, amit róla állítanak

Vlagyimir Putyinnal kapcsolatban az évek során megannyi hamisnak bizonyuló híresztelés szárnyra kapott már, némelyik pletykáról azonban kiderült, hogy nem is kamu, bármilyen őrültségnek is hangzik. Nemrégiben például egy ukrán kém, Kirillo Budanov azt állította, hogy az elnök már nem is létezik, a nyilvánosság pedig csak Putyin dublőreit láthatja, ezt pedig igyekezett is alátámasztani különféle bizonyítékokkal. Budanov úgy véli, hogy Putyin hasonmásai már több plasztikai műtéten is átestek, hogy minél jobban hasonlítsanak az „eredeti” Vlagyimirre, azonban magasságuk, testbeszédük és fülcimpáik rendre leleplezik a dublőröket, hiszen ezek minden ember esetében egyediek. A kém szerint egyébként Putyin arra használja a hasonmásokat, hogy bujkálni tudjon, miután kiderült, hogy teljesen elvesztette az irányítását a Kremlben, továbbá az a tény is napvilágot látott vele kapcsolatban, hogy nagyon beteg, így inkább másokat küld maga helyett a hivatalos eseményekre. Most viszont egy ennél is bizarrabb elmélet kering róla a neten: többen is úgy gondolják, hogy az orosz elnök időutazó, erre pedig a teóriában hívőknek fényképes bizonyítékai is vannak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.