Sztárok

Nők Vlagyimir Putyin életéből: a lányai, a felesége és az állítólagos szeretője

A napokban kevesebb emberről esett több szó világszerte, mint Vlagyimir Putyinról. A orosz elnökre nem jellemző, hogy túl sokat osztana meg másokkal, ez pedig a magánéletére is igaz, néhány információ azonban az évek alatt kiszivárgott róla.

Hivatalosan egyszer nősült

Kevés biztosat tudni a hetvenedik évében járó orosz elnök magánéletéről, a hírek szerint Vlagyimir Putyin egyszer nősült, 1983-ban Ljudmila Skrebnyevát vette feleségül, akivel harminc évig tartott a frigy – írja összefoglalójában az Infostart. Skrebnyeva a házasságuk alatt is ritkán szerepelt a nyilvánosság előtt, first ladyként, vagy ahogyan az oroszok hívják: pervaja legyiként kulturális és jótékonysági munkát végzett. Miután 2013-ban elvált Putyintól megismerkedett egy nála 20 évvel fiatalabb orosz üzletemberrel, akihez feleségül is ment.

A házasságból két lányuk született, akik biztonsági okokból soha nem viselték apjuk vezetéknevét, helyette titkos személyazonosságot használtak. Az idősebb, Marija 1985-ben született a hajdani Leningrádban (ma Szentpétervár). Ő állítólag a Mása Voroncova nevet használja, endokrinológusként, rákkutatóként dolgozik. Férje egy holland üzletember, Jorrit Faasen, aki a Gazpromnál, Oroszország legnagyobb gázvállalatának dolgozott. Egyes infók szerint a házaspár – akinek egy fia biztosan született 2012-ben, aki a Vlagyimir nevet kapta – Hollandiában, Voorschotenben élt, de Putyin ezt tagadta, mondván, egyik lánya sem élt külföldön.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...