Sztárok

Vitray Tamás őszinte vallomása a párkapcsolatáról: "Ilyen idős korban a jelentőségek megváltoznak, és nemcsak a testiségről beszélek"

A Kossuth-díjas riporter csaknem 4 évvel ezelőtt vált el feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, és amikor már azt hitte, élete végéig magányos marad, beköszöntött életébe egy új szerelem.

Váratlanul belépett az életébe egy új nő

A 90 esztendős Vitray Tamás korábban azt nyilatkozta: azért döntött a válás mellett, mert kezdte úgy érezni, megfogyatkoztak korábbi felesége, Kállay Bori iránta tanúsított érzelmei. A magyar televíziózás emblematikus alakja azonban agglegényként sem panaszkodott: szigorú napi rutint alakított ki magának, nem hagyott fel a testmozgással, és továbbra is elapadhatatlan kíváncsisággal szemlélte a nagyvilág eseményeit. Néhány esztendő elteltével azonban újra eltalálta Ámor nyila az idős televízióst. Egy korábbi kolléganőjével esett szerelembe, akivel mostanság munkakapcsolat is összeköti. Vitray rövid időn belül másodszor vallott jelenlegi párkapcsolatáról: most Bóta Gábor újságírónak mesélt arról, milyen érzés is 90 évesen újra átélni a "legnemesebb érzeményt", a szerelmet. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Vitray Bóta Gábor YouTube-műsorában azt mondta: ma már egész mást jelent számára a szerelem, mint hajdanán.
Kattints a további képekért!

Az utóbbi években többször is bejelentette már, hogy visszavonul, ám mivel munkakedve és teherbírása mit sem csappant az idő múlásával, nemrég úgy határozott, visszatér a rivaldafénybe. Négy évvel ezelőtti válása után ráadásul a szerelem is rátalált Vitray Tamásra, aki nem is lehetne boldogabb.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!