Sztárok

Visszatért a képernyőre Liebhaber Judit a 90-es évek topmodellje

A tévésként is ismert manöken a magyar sztárvilág leghíresebb női alakjait látja vendégül interjúsorozatában, az Erősebb Igenben - ennek kapcsán kérdeztük.

Újra képernyőn Liebhaber Judit

Liebhaber Judit pályafutását modellként kezdete a 90-es években és olyan nagy nevekkel koptatta a divat fővárosainak kifutóit, mint Helena Christensen, Kate Moss vagy Naomi Campbell. Számtalan világmárkával dolgozott együtt és fotózásai alatt az egész világot bejárhatta.

Amerikában is élt, de miután hazatért Los Angeles-ből lehetőséget kapott arra, hogy a kifutók világa után műsorvezetőként is kipróbálhassa magát. Elsőként a Filmmúzeum kulturális műsorában láthattuk, majd ismeretterjesztő sorozatokban és gasztronómiai műsorokban is megfordult. Később évekig az RTL Klub divattal foglalkozó magazinműsorának, a Trendmániának volt háziasszonya. A karrierépítés mellett fontos volt számára a családalapítás is, ma már egy 20 és egy 25 éves fiú büszke édesanyja - amit nehéz elhinni, hiszen az elmúlt 25 évben szinte semmit sem változott.

Néhány évnyi szünet után most egy saját ötletével tér vissza a nézők elé, saját YouTube-csatornát hozott létre. Az Erősebb Igen jól ellenpéldázza a hölgyekre gyakran használt "gyengébbik nem" kifejezést, Judit szerint ugyanis a női erőt alábecsülni nagyon pontatlan lenne. Beszélgetőpartenerei mind közismert, erős, izgalmas és nem utolsósorban bátor nők, akiket életük sorsfordító állomásairól kérdez. Az első évadban premierjében Dobó Katát láthattuk, de Pataki Ági, Gubík Ági és Tornóczky Anita is várható a folytatásban. A hölgyek megdöbbentő őszinteséggel, tabuk nélkül mesélnek korábbi lépéseikről, valamint a mögöttük lévő indíttatásokról és érzelmekről, de terítékre kerül a mindannyiunk életébe fordulópontot hozó koronavírus-járvány is.

"A beszélgetés-sorozattal egy közel 20 éves álmom valósulhatott meg. Még a Filmmúzeumban dolgoztam, amikor rövid interjúkat készítettem egy kulturális magazinműsorba, de mindig hiányérzetem volt, mert túl hamar le kellett zárnunk a beszélgetéseket. Az Erősebb Igenben azonban 30-40 perces epizódok készülhetnek, ami kellő mélységet ad ahhoz, hogy a vendégek megnyíljanak és presszúra nélkül mesélhessenek a személyes viszonyulásaikról. Ezek nem bulvárinterjúk, hanem sikeres, erős, bátor és közismert nők vallomásai, amelyekből sokat tanulhatunk" - kezdi a projekt ötletgazdája és riportere, aki maga is rengeteget okul nőtársai elbeszéléseiből.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.