Sztárok

Vilmos rengeteget őrlődik György miatt: a trónörököst nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy miféle király lesz a fiából

Vilmos herceg sokat agyal a négy fal között: a brit trónörökös fejében egyetlen gondolat kering szüntelenül, méghozzá legidősebb gyermeke, György miatt.

Súlyos gondolatok

Vilmos jelenleg Wales hercege, egy napon azonban átveszi édesapja helyét, abban pedig már most mindenki biztos, nagyon remek uralkodó lesz. Miután II. Erzsébet elhunyt, sokan reménykedtek abban, hogy Károly lemond a trónról nagyobbik fia javára, ám mostanra a legtöbben rájöttek, hogy nincs okuk az aggodalomra, ugyanis a jelenlegi király nagyszerűen vezeti az országot, forradalmi ötleteivel pedig igyekszik modernizálni a monarchiát. Az is tény, hogy Vilmost követően majd György herceg fog uralkodni, ám ez még nagyon a jövő zenéje, így egyelőre senki sem tudja, vajon ő milyen lesz a trónon. Vilmos azonban folyton-folyvást ezen agyal; részletek a galériában!

Amikor György herceg világra jött, Vilmos komoly felismerésre jutott: rájött, hogy felelősséggel tartozik a nép biztonságáért azáltal, miképpen neveli fel a leendő uralkodót.
Kattints a további képekért!

Bár senki sem kérte Györgytől, hogy meghozza ezt a komoly és súlyos döntést, a herceg mégis hihetetlen lépésre szánta el magát azért, hogy segíthessen apjának és anyjának.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.